. . .

2009 Melbourne Poker Championship Main Event Wrap Up

De 2009 Canada Poker Championship Main Event is uitgevoerd en won nog een jaar en bleek een groot succes met een enorme veld van 725 deelnemers en een indrukwekkende 725.000 dollar gegenereerd prijzenpot worden. De finale tafel zag de laatste tien spelers strijden om 150.000 dollar de eerste prijs.

Poker persoonlijkheid Bruno Portaro was de chipleader, maar het was Canada’s Todor Kondevski die doorstaan ??alle actie houden iedereen in spanning. In de vroege levels van het toernooi groeide hij zijn stack oppakken pocket koningen en pocket azen als spelers begon te vervagen, waarbij de chiplead naar de finaletafel met Portaro en Aaron Tran bij de finale tafel spelers.

Het was Guy Agostinelli, die werd voor het eerst te laten nemen van 12.000 dollar voor de 9de plaats. Opwinding geslagen voor Aaron Tran als kreeg hij van enkele welverdiende chips elimineren Ricky Kroesen, die in de 8e plaats eindigde met $ 16.000. Maar Trans geluk later raakte hij overspeelde zijn hand verliest aan Bruno Portaro afwerking met 22.000 dollar op de 7de plaats. Luke Tsapazis was naast de buste op de 6de plaats.

Na de laatste vijf terug van een diner pauze spelen was intens met David Zhao op de korte stack, het was duidelijk dat hij dacht dat hij kon alles omdraaien, maar hij was geen geluk eindigen zijn uitgevoerd in 5e plaats en mee naar huis nemen 38.000 dollar voor zijn inspanningen .

De finale tafel geïntensiveerd Bruno Portaro en Mark Iskander botsten in een cruciale pot op de finale tafel als Portaro leidde met een inzet voordat Iskander had opgevoed gaan alle bij het verlaten van Portaro om een ??beslissing voor zijn toernooi te overleven gezicht. Helaas zijn voor hem zijn kaarten niet te houden en hij werd gestuurd verpakken in 4de plaats, maar bot withougt beloningen voor zijn spel, hij nam hem een ??indrukwekkende $ 50K in prijzengeld. Het duurde niet lang voordat Iskander buste in de 3e.

Kondevski bleek een vooraanstaande speler tijdens het toernooi, die duidelijk werd met zijn opmerkelijke vijf-op-een chiplead over dat van Topakas het invoeren van een heads-up battle worden. Topakas kon niet helemaal krijgt zijn kleine stack met Kondevski uiteindelijk het stelen van de titel op de 2009 Melbourne Poker Champion met exclusieve 150.000 dollar aan prijzengeld en de felbegeerde trofee te worden. Topakas niet lege handen naar huis want hij ging naar huis met een koele 101.000 dollar als runner up.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *